Betalen

De Hangmattenwinkel biedt u vier mogelijkheden om te betalen. Als eerste middels een overschrijving. Na de bestelling ontvangt u een bevestigings e-mail, met daarin het te betalen bedrag en ons rekeningnummer. De bestelling wordt verstuurd zodra de betaling op ons rekeningnummer is bijgeschreven. U kunt tevens overschrijven via Ideal, de gezamenlijke online-betalingsmogelijkheid van Postbank, ING, Rabobank, ABN en Fortis. Een alternatief is betalen met uw Master-of Visacard, en wel via Paypal. Op onze site wordt u tijdens de betaling met uw creditcard doorgelinkt naar de Paypal-website, en keert u na de transactie vanzelf weer op onze website terug. Ten slotte kunt u betalen met een éénmalige incasso. Hiervoor vult u uw gegevens in op onze site ten tijde van uw bestelling. Ook hiervan ontvangt u een bevestigings e-mail. De bestelling wordt in al deze gevallen binnen enkele werkdagen nadien verstuurd.


Verzenden

De Hangmattenwinkel.nl verzendt alle bestellingen met TNT-Post. De verzendkosten zijn daarbij binnen Nederland geheel voor rekening van de Hangmattenwinkel.nl . De kosten voor het verzenden van onze artikelen buiten Nederland zijn voor 50 % voor rekening van de Hangmattenwinkel.nl en 50 % voor u. Voor een overzicht van deze tarieven klikt u hier. Bij vragen, neem gerust contact met ons op.


Retourneren

Uw bestelling wordt met de grootst mogelijk zorg afgehandeld. We gaan er van uit dat u met dezelfde zorg een bestelling bij ons heeft opgegeven. Retourneren is om die reden in principe dan ook niet mogelijk, tenzij wij natuurlijk een fout hebben gemaakt en/of er iets mis is met de geleverde artikelen.

Mocht u onverhoopt toch een vergissing bij het opgeven van de bestelling hebben gemaakt, dan kunt u op uw eigen kosten het artikel retourneren. Voorwaarde is dat u in alle gevallen eerst met ons overlegt, voordat u andere acties onderneemt, zoals het pakket (gedeeltelijk) terug sturen. Zie ook artikel 5 & 6 van onze algemene voorwaarden. Samen met u proberen wij de voor alle partijen meest gunstige oplossing te bereiken. Ook hier geldt dat wij u uiteraard graag weer als klant terugzien!


HomeHome

copyright © 2009 hangmattenwinkel.nl | contact | sitemap | change language | disclaimer | assortiment | acties | realisatie: dorst communicatie